Hvorfor er det godt at investere i et grotelt?

Grotelt

Hvorfor er det godt at investere i et grotelt?

Hvorfor er det godt at investere i et grotelt?


Et grotelt er vigtigt og kan i nogle tilfælde være alfa og omega, hvis du ønsker det rette klima til dine planter. Når man dyrker i et gro telt får man mange gode fordele, man kan lettere styre sit indeklima og få det som man ønkser det for sine planter. I et grotelt kan du nemlig styre din temperatur, luftfugtighed og co2 indhold i groteltet. Disse er alle vigtige og relevante faktorer, hvis du ønsker optimal vækst og udbytte. Hos GorillaGrow anbefaler vi derfor, at man dyrker i et grotelt for at skabe det aller bedste indeklima.

Et grotelt kan købes eller laves i mange forskellige former og størrelser. Det er derfor vigtigt at du overvejer hvor stort dit grotelt skal være, og hvad dit behov er i udbytte. Jo større grotelt du vælger, jo større planter vil du kunne dyrke.

Hvis du ønsker et lækkert setup med et godt grotelt, så giv os endelig et kald, så hjælper vi dig igennem hele processen.

Hos GorillaGrow bestræber vi os på at være de billigste på markedet i Danmark. Får os er det vigtigste at vores kunder er glade og tilfredse, derfor vil du altid kunne finde kvalitets grotelte til overkommelig priser hos os. Ud over det så har vi også lavet en video hvor vi trin for trin viser hvordan man nemt selv kan bygge et grotelt, hvis penge fx. er små, teltet skal have et helt bestemt mål, eller hvis man bare synes det er sjovt at bygge sit helt eget telt. For at se videoen tryk her Del 1 / Del 2. 


Hvorfor investere i et grotelt?
Uanset om du er en erfaren dyrker eller en hobby-opdrætter, kan kultiveringsprojekter være et mareridt. Der kan opstå klima problemer, angreb af skadedyr, lugt, og det antager, at du har en god plads til at gro på. En let løsning til at tackle disse slags problemer er et grotelt. Så nu vil GorillaGrow nedbryde nogle fordele ved at dyrke i et indendørs gro telt.

 

1 Plads/Areal.
Pladsen eller det areal man har behov for, for til at gro indendørs viser sig ofte at blive et problem, især hvis du bor et sted uden et udendørs område (byområder, lejligheder osv.). Et bærbart grotelt giver dig mulighed for at opstille dit setup næsten overalt, indendørs eller uden behov for drivhus! Med et telt kan du gro dine planter eller afgrøder, næsten overalt. Har du et frit hjørne, eller en anden ledig plads? Du har plads til at gro, det er kun kreativiteten der sætter en stopper her

2 Klima Kontrol.
Klima er en vigtig faktorer når det kommer til plante dyrkning. Forskellige planter kan lide forskellige forhold, og et grotelt giver dig mulighed for at dyrke dine planter uanset klima ved at give dig kontrol over forholdene inde. Nu kan du dyrke i enhver sæson, uanset omstændighederne der er uden for. Mere vigtigt er det, at du har bedre kontrol over forholdene inde i teltet.

3 Undgå skadedyr infestation.
Indflytning af uindbudte skadedyr er en af de mest irriterende udfordringer for enhver kultivator, uanset om vi taler bladlus, mider eller andre hvirvelløse dyr eller mikrober såsom skimmel, bakterier, og svampe. Mens et grotelt aldrig erstatter behovet for årvågen overvågning af plantesundheden, er den bedste måde at forhindre en angreb aldrig at lade det starte, og et godt grotelt har beskyttelse indbygget i designet.

4 Lugt.
Som nævnt ovenfor er en anden fordel ved et grotelt evnen til at kontrollere, også luften eller aromaen om nogen vil. Et godt komplet kit giver dig ikke kun teltkonstruktionen, men også et godt ventilationssystem. Ud over at bekæmpe lugtproblemet, som dine naboer vil sætte pris på, vil et godt kulfilter give  grotelt en konstant forsyning med frisk luft, hvilket noget dine planter vil sætte meget stor pris på!

5 Energieffektivitet.
En stor fordel ved at bruge et grotelt er energieffektivitet. Teltet giver mulighed for en mere omkostningseffektiv brug af ressourcer, og da det er lettere at kontrollere miljøet inde, kan du være sikker på, at din energiforbrug og andre ressourcer er så effektive som muligt.

6 Belysning.
Et udstyr, som et enhver grotelt skal eller bør indeholde, er en belysning, i form af en vækstlampe der er sat op. Grotelt er en fantastisk måde at maksimere brugen af din belysning ved at bruge det reflekterende interiør til at få mere lys til dine planter i stedet for at hoppe ud i atmosfæren. Du kan ikke have vækst uden lys.

7 Enkelt og nemt.
En af de bedste ting ved et grotelt er, at de er lette at installere og vedligeholde. Den enkleste telt design består af en metalramme dækket af et “telt materialet”. Indvendigt giver tag-rammen dig mulighed for at hænge dit kulfilter, lys og ventilatorer. Det er et alt i ét system med let at følge instruktioner, der får dig hurtigere igang.

Er du klar til et grotelt?
Hvis du tror eller mener at, du er klar til at dyrke indendørs, så kan du begynde HER for at vælge det der passer bedst til dig. Der findes en lang række størrelser afhængigt af dine behov. Vi er altid her for at hjælpe dig med spørgsmål eller hvis du har brug for support.