Dyrk dine chili planter med LED

Dyrk dine chili planter med LED

Gro chili med LED lys

Dyrkning af chili-planter ved hjælp af lysdioder (LED) giver flere fordele ved traditionelt udendørs dyrkning. Dyrkning af chili kræver en LED, der har et bredt spektrum af farve, der er i stand til at rumme planten i alle stadier af vækst. Fra spiring og tidlige vækstfaser til blomstring og frugtproduktion giver det spektrum af lys, der udsendes af Spider farmer LED Gro-lys, dig mulighed for at dyrke de sundeste chili-planter. LED-pærer, der inkluderer UV, blåt, rødt og hvidt lys i deres spektrum er bedst egnede, fordi de udsender lignende bølgelængder af lys, som udendørs planter ville modtage fra solen i naturlige omgivelser. At kunne dyrke chili med et LED-lys med succes giver dig mulighed for at dyrke og høste året rundt og frigør dig fra de begrænsninger, som udendørs grows står over for.

LED-lys er bedre til dyrkning af chili end HPS (High Pressure Sodium) -lys, fordi de producerer et bredere spektrum af lys, en væsentlig del af en vellykket vækstcyklus. LED- og HPS-lys producerer forskellige lysspektrum, i det væsentlige nedbrydning af farver, der udgør lyset, der udsendes fra pærerne. Spektret produceret af LED-lys har et specifikt område, der er bedre egnet til at hjælpe i udviklingsfasen af ​​anlægget.

“De to vigtigste faser af et chili-planteliv, de tidlige udviklingsstadier og reproduktive stadier, er begge målrettet mod det brede spektrum, der udsendes fra LED-lys, hvilket igen vil føre til en sundere plante.”

Temperatur er foruden lys en vigtig faktor i dyrkning af sunde chili-planter. LED-lys generer ikke den samme varme som det naturlige lys fra solen udenfor gør, og det er derfor vigtigt at opretholde en ordentlig indetemperatur for at lade planten blomstre og med succes producere frugten. Dyrkning af chili kræver et temperaturinterval mellem 22 ° C – 28 ° C. Temperaturer, der afviger for langt fra dette interval, kan resultere i enten en langsom eller underudviklet plante eller en træt og langbenet plante, der ikke er i stand til at producere.

Da LED-lys ikke genererer den samme varme som lys udenfor solen, vil jorden, som chili vokser i, ikke tørre ud så hurtigt. Det er vigtigt ikke at overvande planterne, fordi det kan føre til rod forrådnelse og andre sygdomme, der kan skade eller dræbe planten eller få blomsterne til at falde, før frugterne har haft en chance for at producere. Samlet set får dyrket chili ved hjælp af LED-lys dig til at dyrke smukke frugter året rundt, og er endda en let justering for alle, der ønsker at forlænge den naturlige vækstsæson.

Afhængigt af størrelsen på det område, du ønsker at gro indenfor, fungerer forskellige lys bedst. Men en god tommelfingerregel er at det lys du anvender skal have det fulde spektrum for at give dine planter et lys der imitere solen mest muligt.

God fornøjelse 🙂