Om os

Kort om “os” GorillaGrow
Gorillagrow er en skandinavisk forhandler af gro udstyr til både private og erhvervsdrivende kunder. Vi er på nuværende tidspunkt eksisterende i henholdsvis Danmark, Norge, Sverige og Finland. Hos GorillaGrow er vi stolte over at kunne sige, at vi har nordens bedste og mest konkurrencedygtige priser på gro udstyr.

 

Hvem er vi?
GorillaGrow har siden 2015 forhandlet professionelt gro udstyr af højeste kvalitet til fordelagtige og overkommelige priser, til både vores private og erhvervsdrivende kunder med interesse for professionel kultivering af planter. Uanset om du mangler udstyr til det komplette industrielle væksthus eller til vindueskarmen, så har vi alt det du skal bruge og mere til.

Som tidligere ”growers” vægter vi at informere og rådgive vores kunder bedst muligt, samt at lære vores kunder at gro effektivt. Det har taget os mange år at lære alt det vi kan i dag. Med vores efterhånden 10 år i branchen har vi en del erfaring, og den deler vi gerne ud af. En anden ting er, at vi også er 100% ærlige omkring vores produkter. Vi vil ikke bare sælge vores kunder hvad som helst, for at få et salg i hus.