Handelsbetingelser m.m


Fortrolighedspolitik
Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart under nogen omstændigheder.
Kort sagt, det der bliver købt eller snakket om – bliver i butikken.


Prisgaranti
Vi prisgaranterer alle vores varer. Det vil sige, at hvis du ser en vare som vi også fører selvfølgelig et identisk produkt så får du det naturligvis til den samme pris som du har set produktet til og 5% rabat oven i hatten. Det skal være fra andre danske gro shops/butik. Det gælder naturligvis ikke varer som er sat på tilbud eller lign.


Levering

Leverings tid
GG – GorillaGrow har en leverings tid på 2-7 dage.
Leverings omkostninger
0-10kg  koster   46kr inkl. moms
10-20kg koster   69kr inkl. moms.
20-40kg koster 149kr inkl. moms.
40-60kg koster 225kr inkl. moms.

Fragt på over 60kg, kontakter vi dig med den bedste fragt pris (samme dag eller senest næste arbejdsdag)
OBS: Omdeling betyder IKKE at din pakke bliver leveret hurtigere, det betyder at din pakke bliver leveret til døren frem for en pakkeshop.

Omdeling er Altid et frit valg + 30kr til valgfri Adresse.
Levering sker med GLS


ViaBill
Vi finansierer igennem ViaBill, det maximum låne beløb er på 20.000kr. For køb under 2000kr. kan man låne Helt rentefrit og uden gebyrer. Alle kan benytte sig at dette gode tilbud, så længe de ikke er registreret i  RKI eller debitorregister.
Hvordan fungere det: Hvis man køber for under 2000kr hvor det er rente og gebyrfrit, fx ved køb på 800kr, afdrager man altid over 24 måneder, så det vil sige at et køb på 800 kr. bliver 33.30 kr. månedligt i afdrag.
Hvis du er interesseret i at købe for over 2000kr igennem ViaBill så anbefaler vi at du går ind på deres hjemmeside og læser nærmere om betingelser og omkostninger ved et sådan lån. www.viabill.dk


GG-Grow

Vi har oprettet GG-grow først og fremmest fordi vi selv har interesse i at gro. Her vil vi sætte de forskellige vandingsystemer/lys/gødning osv til test og dokumentere resultatet, for at dele viden ud – I skal endelig ikke holde jer tilbage med spørgsmål eller kommentare, således at vi kan lære noget af hinanden og få gang i en spændende debat.


Konsultering/opsætning/Private møder/Varer
Vi konsulterer gerne, alt efter dit behov ser vi på hvilken løsning der passer til dig. Spørg for nærmere information og pris.
Vi holder private møder/samtaler i butikken, hvor vi kan snakke om alt det der har med groning at gøre.
Fx. Effektivisering/strøm/program/produkter m.m. Dette er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende.
Hvis der er en eller flere varer som vi ikke fører i vores butik, men som du godt kunne tænke dig alligevel, så kan vi altid bestille dem hjem til dig.


Betaling
GG – GorillaGrow modtager betaling med VISA, Dankort, Mastercard, Mobilepay,, Maestro samt bank overførsel.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.
GG – GorillaGrow bruger en godkendt betalings server, der kryptere alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.


Refusion/returnering og reklamation
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.
Ved returnering eller reklamation Rettes henvendelse til: GG – GorillaGrow


Fortrydelsesret/Reklamationsret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores butik.
Returnerings omkostninger skal du selv afholde.
På bestillings varer er der ingen fortrydelses ret, da varen bliver bestilt hjem efter ønske.

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.


Køb af Frø
Sælges som samleobjekter, vi opfordrer ikke vore kunder til at dyrke dem, da dette ikke er lovligt i Danmark.