Handelsbetingelser

Handelsbetingelser


Generelle oplysninger

Hydro-Fyn ApS
CVR-nr.: 40337466
Æblegyden 3
5592 Ejby
Mail: gg@gorillagrow.dk
Telefonnr.: 24 79 80 80


Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mailadresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart under nogen omstændigheder.
Kort sagt, det der bliver købt- eller snakket om, bliver i butikken.


Vi er nu e-mærke godkendt hos GorillaGrow. 
E-mærket er den danske certificerings ordning, der arbejder for tillidsfuld e-handel mellem kunder og erhvervsdrivende. Med e-mærket er du dækket af en køber beskyttelse på op til 10.000 kroner per handel, og samtidig bliver vi som den erhvervsdrivende løbende kontrolleret, så du er sikret en tryg og gennemskuelig e-handel. e-mærket er en nonprofit organisation stiftet i 2000 af Forbrugerrådet Tænk, Dansk Erhverv, DI, FDIH, Finansrådet, Dansk IT og HK. Læs mere på emaerket.dk


Prismatch

Vi prismatcher alle vores varer. Det vil sige, at hvis du ser en vare som vi også fører – selvfølgelig et identisk produkt så får du det naturligvis til den samme pris som du har set produktet til og 5% rabat oven i hatten. Det SKAL være fra andre danske gro shops/butik. Det gælder naturligvis ikke varer som er sat på tilbud eller lign.


Forsendelse

Vi sender altid vores forsendelser i neutrale/diskrete pakker. Under ingen omstændigheder sender vi dem anderledes, da vi vægter vores kunders diskretion højt.


Levering sker med GLS

Leverings tid
GorillaGrow har en leveringstid på 1-3 dage. (Med undtagelse for weekender)

Leverings omkostninger:

Pakkeshop:
0-20kg 50,- inkl. moms
20-40kg 100,- inkl. moms
40-60kg 150,- inkl. moms
60-80kg 200,- inkl. moms

OBS: Vælger man en Swippbox som udleveringssted, skal man være opmærksom på, at det i få tilfælde kan forekomme, at GLS sender din levering til den nærmeste pakkeshop såfremt at din forsendelse ikke passer ind i swippboxen’s mål.

Privat omdeling:
0-20kg 75,- inkl. moms
20-40kg 150,- inkl. moms
40-60kg 225,- inkl. moms
60-80kg 300,- inkl. moms

Palle fragt sker med Danske Fragtmænd:
80-1000kg 600,- inkl. moms

 

OBS:
En ordre pakkes og sendes ikke kun baseret på ordrens vægtklasse, men også baseret på indholdets dimensioner og volumen.

Ved levering til privat hjem udleveres pakken til modtageren på den givne adresse. Er modtager ikke hjemme indleveres denne til nærmeste pakkeshop. Vi skal også gøre opmærksom på at visse produkter har så store dimensioner at de ikke kan pakkes på normal vis og derfor er nødsaget til at skulle sendes på en palle, til trods for at de ikke nødvendigvis vejer mellem 80-1000kg.


Betaling via ViaBill:

Vi tilbyder finansiering i samarbejde med Viabill. For at benytte denne mulighed har Viabill nogle krav og vigtige informationer, som vi stærkt anbefaler at læse inden. Læs mere: Viabill


Betaling

Betaling på gorillagrow.dk er muligt via følgende:

  • Kreditkort (Visa, Mastercard, Maestro)
  • Mobilepay
  • Viabill
  • Direkte bankoverførsel (Ved direkte bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.)

Alle beløb er i DKK. og er inkl. moms. Vi tager ikke kortgebyrer og beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. GorillaGrow bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kort oplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.


Refusion/returnering og reklamation

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bank oplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.
Ved returnering eller reklamation rettes henvendelse til: GorillaGrow via mail: gg@gorillagrow.dk


Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består købet af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til gg@gorillagrow.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.


Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.


Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købs beløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Hydro-Fyn ApS
Hovedgaden 12C, Nim
8740 Brædstrup


Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.


Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Disse vil blive videregivet til GLS, for at kunne benytte deres forsendelse til din pakke. Her er der tale om: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Personoplysningerne registreres hos GG og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder derudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på Gorillagrow.dk er GG.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne ikke er nøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: gg@gorillagrow.dk.


Klage adgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte gg@gorillagrow.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr
Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 31.01.2020


Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Hydro-Fyn ApS
Æblegyden 3
5592 Ejby
Tlf: 24 79 80 80
E-mail: gg@gorillagrow.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

Bestilt den:                                       Modtaget den:

Forbrugerens navn:

Forbrugerens adresse:

Forbrugerens underskrift:                                      Dato:

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)