fbpx

Hvilken gødning skal man bruge ??

Hvilken gødning skal man bruge ??

Hvilken gødning skal man bruge ? 

I denne video har vi forsøgt at beskrive kort om de fem forskellige gødning brands vi fører (Canna, GHE, Advanced Nutrients, IONIC, BioBizz, ATAMI, Plagron og Vertafort) Dette har vi valgt at gøre da vi ofte bliver spurgt om hvilken gødning der er bedst, eller hvilken gødning der egner sig bedst til en bestemt dyrknings metode. Denne video er til dem der søger lidt vejledning, til dem som skal dyrke for første gang eller som gerne vil prøve noget nyt. Vi håber at denne video kan være med til at afklare, eller spore ind på rette vej hvad angår det valg man skal tage.

Det er vigtigt lige at fortælle at vi i butikken IKKE er uddannet inden for bio/kemi. Vores erfaringer og viden kommer selvfølgelig fra at vi sælger produkterne på daglig basis. De kommer ligeledes fra informationer og instrukser fra fabrikanterne af, og til sidst men ikke mindst fra vores tidligere erfaring som dyrker igennem ti år.

Dette er en guide man kan følge, eller anvende som et redskab til at finde den rette gødning. Som vi også fortæller i videoen deler man gødning op i to kategorier – NPK og ADDITIVER. NPK er grundgødning, det vil sige at det er den basis gødning som er et must for dine planter for den næring de har behov for, for at kunne vokse sig store og flotte. NPK er en fortegnelse for Nitrogen, Phosphor og kalcium. Additiver er “alt det andet” – altså rodstimulatroer og boostere mm.

OBS: Vi anbefaler ikke at man blander gødning brands på kryds og tværs af hinanden. Da de er produceret med tanke på at blive anvendt sammen med deres egen brands produkter. På den måde sikre man at gødnings forholdene altid passer korrekt sammen. Man kan selvfølgelig godt gøre det alligevel uden at der sker noget ved det – men vi anbefaler det bare ikke.