fbpx

Fede Youtube Kanaler

Youtube kanaler

Fede Youtube Kanaler

Her er der nogle fede Youtube Kanaler, som helt bestemt er værd at tjekke ud 🙂


Just 4 Growers er en fed youtube kanal. Han laver korte videoer om specifikke gro emner, Lige fra ventilation og lys til stiklinger og jordtyper, og alt der imellem.

Da han laver specifikke videoer, går han mere i dybden med de emner han bringer op. Han er ikke en cannabis dyrker, men snakker om generel indendørs dyrkning. Han er fed og der er meget viden at hente hos ham, så tjek ham endelig ud 🙂


Alberta Urban har en rigtig fed youtube kanal hvor han går og passer sin lille fine have, og tester forskellige produkter samt myter.

Ud over det så deler han ud af sin gro erfaring og “how to do” videoer. Han er helt bestemt værd at se nogle videoer fra. Han er ikke Cannabis dyrker!


Grower MD har jeg personligt lært meget af gennem årene. Han er en seriøs og dygtig gror, desværre er han ikke så aktiv på sin youtube kanal længere.

Dog har han stadig rigtig mange fede og nyttige videoer oppe som man kan se og få god viden fra. Han er virkelig god til at dokumentere sine grows uge for uge og er meget detaljeret i sine beskrivelser. Hans play liste er nem og overskuelig at finde rundt i. Tjek hans kanal ud, den er fed og man kan få en masse nyttig viden og hjælp.


The Dude Grows Show er et mega fedt show, der er så meget gro viden at hente der. De har mere end 400 podcasts oppe lige nu og hver uge læggere de en ny podcast op.

Min kæreste er ved at blive vanvittig af at jeg altid hører på det LOL 🙂 De prøver virkelig at tage “woodo” viden væk fra groning. De bør høres, de har også en rigtig fed hjemmeside samt deres youtube kanal.


Canna er en af vores leverandørere, man kan finde god viden på deres youtube kanal og hjemmeside, som går i dybden med deres produkter.

De deler gladeligt ud af deres mange års erfaring inden for dyrkning, de har også den videnskablige del med. Gå ind under deres gro information på deres hjemmeside og få fed viden.


Sub LBC har også rigtig mange gode og nyttige videoer oppe på sin kanal. Hans play liste er dog ikke den nemmeste at overskue, til gengæld har han en FED “Q and A” hvor der snakkes helt åbent og ærligt om groning og hvad det kræves for at blive en dygtig gror.

Han er en lidt sjov type 🙂 men det finder I hurtigt ud af.. Tjek manden ud !


John har en fed youtube kanal, det er dog ikke en cannabis relateret kanal men generel groning/dyrkning.

Der er meget viden at hente hos ham, jeg ser ofte hans videoer. Han er en meget glad og entusiastisk fyr 🙂