Partners og Leverandører

Partners og Leverandører

Vi har med tiden fået skabt os nogle gode Partnere og Leverandører, samt kontakter. Det vil på denne side fremgå hvem vores partners og leverandører er. Der vil være en kort beskrivelse af hver især, samt links til deres hjemmesider. Dette er til dem der ønsker at læse, eller vide mere om dem vi er i tæt samarbejde med.


# Canna
Vi må indrømme at vi er store fans af Canna. Her får man nemlig nogle produkter der er skruet fantastisk godt sammen. Derfor skulle Canna selvfølgelig repræsenteres i vores butik, ud over det så har canna altid virket GODT for os som tidligere grower. Vi anbefaler varmt deres forskellige produkter, NPK såvel som deres additiver. Canna deler glædeligt ud af deres viden om dyrkning, så tjek gerne deres side ud. Her er der meget viden at hente!

Canna


# Kahn Air Climate control
Kahn Climate Control fremstiller luftanlæg/Air conditions. De er en førende leverandør af klimaanlæg til specifik væksthus groning. De har helt fra de små maskiner til hjemmedyrkning, og til de store maskiner der bruges til kommerciel dyrkning. De tilbyder et ekstraordinært sortiment af klima styrings produkter. Desuden yder de ekspertrådgivning og konsultation på et helt andet plan – Selv søndag nat tager de telefonen og hjælper med rådgivning. Læs meget mere på deres hjemmeside. 

Kahn Air


# Trimpro
Laver nogle vildt fede produkter. De har trimmer maskiner i forskellige størrelser. Fra den lille tumble trimmer til de helt store basser. Trimpro er super anerkendte i hele verdenen for deres produkter, lækre design og top kvalitet. Vi har arbejdet med flere af deres modeller, og de er BAD ASS.. 

Trimpro


# RoyalQueenSeeds
Er blevet vores gode venner med tiden. Hos RQS får man altid den bedste behandling, de er super venlige og vægter altid god kontakt. Vi anbefaler hjertens gerne RoyalQueenSeeds – Deres produktsortiment er enormt, og i den bedste kvalitet. RoyalQueenSeeds er anerkendte og nogle af de største på markedet. Vi giver 10 ud af 10 🙂 

RoyalQueenSeeds


# Growth technology
Kan være ganske stolte af deres faglige baggrund og mangeårige omdømme for kvalitet og innovation. De producerer produkter af højeste kvalitet, som altid har til formål at give dig overkommelige løsninger, der virkelig leverer. De tilbyder et integreret udvalg af nøjagtigt formulerede væsker, som er designet til at gøre dit grow lettere og mere vellykket. Desuden er de især kendte for deres CLONEX.

Growth technology


# Advanced Nutrients
Er et super anerkendt Amerikansk Nutrients mærke. De har oven i købet fået en “Cup winning Price”, så Tillykke til dem. De har et bredt udvalg af produkter, både NPK såvel som Additiver. Noget der kendetegner dem, er blandt andet deres meget særlige og flotte designs på alle deres forskellige produkter. SUPER lækre produkter.

Advanced Nutrients


# HOMEbox
Vi anbefaler varmt det tyske firma HOMEbox – de laver kvalitets telte i lækre og pålidelige materialer. I butikken fører vi to af deres telt serier, Ambient og HOMElab. Vi kan med stor entusiasme sige at Alle vores kunder er fuldt ud tilfredse med produkterne fra HOMEbox. Hos HOMEbox bliver vi altid behandlet med respekt og servicen er af bedste kvalitet.

HOMEbox


# Best Value Vacs
Vi fører Extraction produkter fra det amerikanske extractions firma Best Value Vacs. Efter vores mening er de nogle af de mest førende inden for extractions udstyr. Deres kvalitet og håndværk er i top ! Generelt har de bare super lækre og fede produkter, som er enhver “nørd’s” drøm.

Best Value Vacs


# Spectrum King
Når det handler om LED lys, er vi helt ekstatiske over Amerikanske Spectrum King – de laver nok noget af verdens bedste LED lys. Deres lys er designet til at efterligne naturlig udendørs sollys for at hjælpe dine planter til at vokse sig sundere og give en bedre høst med en kvalitet og intensitet af lys, som de er vant til. Super god kvalitet og flotte designs.

Spectrum King


# Gavita
Støttet af mere end 30 års dyrknings kompetence og innovation. Gavita er et Hollandsk firma der i mange år har solgt Vækstlamper til professionelle gartnerier verdenen over. De laver verdens bedste lys, og professionelle lamper. Gavita er et meget anerkendt brand, som vi gerne vil støtte og give vores anbefaling til.

Gavita


# AutoPot
Det engelske firma Autopot er specialister i “Watering Systems”. AutoPot leverer brugervenlige automatiske vandingssystemer. Super lækre produkter, som er anerkendt verdenen over hos mange tusinde af growers. Autopot producerer lækre kvalitets produkter som vi personligt har arbejdet med. Hermed gives en anbefaling til alle dem der har interesse i hydroponiske systemer.

AutoPot


# Bluelab
har 30 års erfaring indenfor fremstilling af elektronik. De er velkendte for deres produkter som Bluelab Truncheon, Bluelab Dosetronic og selvfølgelig Bluelab Meters. Bluelab leverer komplette grow installationer og produkter til kommercielle dyrkere over hele verden. De er førende inden for branchen og yder altid en god service.

Bluelab


# BioBizz
Fra plantning af frø til udvinding af de første produkter er Biobizz førende inden for deres område, når det gælder miljøvenlige afgrøder. De producerer et stort udvalg af 100% biologiske produkter til alle slags planter. Siden de begyndte i 1992, har Biobizz hjulpet folk med at gro succesfuldt og organisk, uden at der er jord skadelige kemikalier i syne. Vi anbefaler med glæde BioBizz.

BioBizz


# GSE
Virksomheden er grundlagt i Sliven, Bulgarien i 2007. Direktøren Alain Gressly er en teknisk designer, der er yderst dygtig og højt værdsat. GSE er et firma, der beskæftiger sig med elektronik og producerer anordninger til luftfugtighed og temperatur regulering til både hjemmet og industriel brug. Deres super lækre kvalitets produkter anvendes til installationer, der befugter, opvarmer og ændrer luften i særlige lokaler.

GSE


# Prima Klima
Blev grundlagt i 1996 i Bretten, Tyskland, som udvikler og fremstiller luft filtrerings-, ventilations- og belysnings artikler. Virksomheden har tjent kundernes tillid gennem 20 år, desuden har de et stigende ry for kvalitet, konsistens og pålidelige produkter. Bæredygtighed er en høj prioritet hos Prima klima, og der lægges vægt på maksimal miljø kompatibilitet. For eksempel er deres aktiverede kulfiltre ikke kun holdbare, men de er også næsten 100% genanvendelige.

Prima Klima


# Garland Trays
Virksomheden blev grundlagt i 1965 af Ron Glendenning men i dag ejes og drives Garland af Ron’s sønner Stuart og Miles Glendenning. Garland producerer lækre og kvalitets stærke produkter til haver og grows. Vi er fuldt ud tilfredse med deres produkter, det samme hører vi fra vores kunder.

Garland


# Groflective
Vi giver de bedste anbefalinger til groflective, som er et tysk firma. Groflective er folie specialister til indendørs og udendørs brug. De rådgiver deres kunder efter deres bedste formåen og yder altid en service der er i top. Deres sortiment omfatter reflekterende folier, sort-hvide folier og dam folier som, sammenlignet med folier fra andre producenter, omfatter yderligere fordele. Blandt andet et stigende udbytte i dit grow room, da dine planter nyder godt af den refleksion de modtager. Et gro telt eller et grow room, uden reflekterende folie, sort-hvide folier og damfolier, er bare mindre godt. Derfor anbefaler vi Groflektive til Alle vores kunder.

Groflective


# Soler&Palau
Soler & Palau blev oprettet i 1951. De er højt motiverede og dygtige, når det kommer til deres indsats for at give deres kunder kun de højeste standarder for produktkvalitet og service. S&P Laver nogle fantastiske kanalventilatorer, som vi med glæde anbefaler.

Soler&Palau


# Grodan
leverer altid innovative og bæredygtige stenulds medie løsninger til den professionelle gartnerisektor. Disse løsninger anvendes blandt andet til dyrkning af grøntsager og blomster, Vi anbefaler alle vores kunder at anvende Grodan, særligt til stiklinger.  Bæredygtighed spiller en fremtrædende rolle for Grodan, fra fremstilling af stenulds substrater til Livscyklus løsninger. Grodan-koncernen blev grundlagt i 1969, og er aktiv i mere end tres lande verden over.

Grodan


# Gib-lighting
GIB Lighting blev grundlagt i 2003 og har sidenhen udviklet sig til et verdensberømt professionelt plante belysnings brand. GIB Lighting er et brand af Grow In AG fra Berlin. Den globale grossist har mere end 20 års erfaring inden for planteavl, netop derfor kan GIB Lighting tilbyde innovative løsninger til professionel belysning. GIB udvider ofte deres sortiment for at tilbyde den nyeste og mest effektive teknologi. Alle deres produkter er underlagt en streng produktionskontrol for at sikre den højeste kvalitet. Vi anbefaler GIB, til professionelle gartnere, samt til hobby groning.

Gib-lighting


# Pasquini & Bini
Deres historie startede i 60’erne I den lille landsby Pietrabuona. Med mere end 50 års erfaring inden for støbning af plastmaterialer, har virksomheden siden 1998 fået mere og mere opmærksomhed på det italienske og ligeså det internationale marked – Fordi de producerer og sælger potter i en god og holdbar kvalitet.

Pasquini & Bini


# Horticoop
Vi er rigtig glade, og mere end tilfredse og stolte over vores samarbejde med Det danske firma Horticoop. De yder altid den bedste service. Horticoop leverer professionelt udstyr af den bedste kvalitet til erhvervs gartnerier og planteskoler branchen. Vi er oprigtigt glade for at lave gode forretninger, med et andet dansk firma. Vi anbefaler med stor entusiasme Horticoop.

Horticoop


# KGK
KGK A/S er forhandler af blandet andet kompressorer, generatorer, trykluftværktøj, affugtere, befugtere, måleudstyr, varmeblæsere, og meget meget mere. De leverer pålidelige og kvalitets maskiner til bygge- og anlægsbranchen, samt Landbrug-og industribranchen over hele landet. Vi er fuldt ud tilfredse med KGK, og ligeså er vores kunder.

KGK


# Grow In
Det tyske firma Grow In er verdenskendt, og det er ikke uden grund. Grow In sælger gro udstyr til private såvel som professionelle. Med tiden er Grow In blevet vores nære venner, og vi vil med stor glæde anbefale Grow In til andre. Hos dem får vi altid den bedste service, og deres produkter af eget mærke GIB er i højeste kvalitet.

Grow In


# ADWA
Adwa Instruments blev grundlagt i 1998 og er en af ​​de førende producenter af instrumenter til måling af pH blandet andet. Adwa Instruments har hovedkontor i Szeged, Ungarn med et produktionsanlæg i Rumænien. De har vi udviklet en række brugervenlige produkter, der er holdbare, pålidelige og præcise – i den bedste kvalitet. Top kvalitet og kundetilfredshed, er nøgleordene fra vores kunder.

ADWA


# Ventilution
Det Tyske firma ventilution er et anerkendt brand af mange growers og gartnere verdenen over, alene af den grund at de laver ventilations produkter i høj kvalitet. Altid god service og gode priser. Her får man kvalitet produkter, der er pålidelige og i lækre designs. Ventilution får de bedste anbefalinger fra os.

ventilution


# Maxtractor
Dette Tyske firma har formået at producere Super robuste og meget fleksible maXtractor ekstraktions poser til maksimal udbytte af dine planter. Disse MaXtractor ekstraktions poser er super anvendelige, og et “sjovt legetøj”, for dem der gerne vil have maksimal udbytte. De er produceret i lækre og gode materialer, som er holdbare og pålidelige. Den feedback vi har modtaget fra vores kunder har været utrolig god og rosende,og helt personligt er vi også selv meget imponerede og mere end tilfreds.

Maxtractor


# Elektrox
Vi er store fans af Elektrox og vil derfor hjertens gerne give dem gode anbefalinger, da vi udelukkende kun har haft succes oplevelser med deres produkter, og det samme hører vi fra vores kunder. Elektrox er et anerkendt verdensbrand som har specialiseret sig i CFL belysning. Apparatur, lysstofrør, samt pærer. De leverer kvalitetsprodukter og yder altid den bedste service.

Elektrox


# Nutriculture
Det britiske firma Nutriculture kalder sig pionerer inden for hydroponics industrien. De blev grundlagt i 1976, de var det første firma til at relatere kommercielle hydroponiske teknikker. December 2011 annoncerede de fusionen med Direct Garden Supplies. Siden da har de to virksomheder kombineret deres talenter og ressourcer, så de i samarbejde udvikler og forbedrer deres produkter. Med mere end tre årtiers erfaring, har de formået at blive anerkendt verdenen over, for deres kvalitetsprodukter, til alle hydroponics “fans”.

Nutriculture


# The neutralizer
Dette engelske firma blev skabt i 2015, med en sjov historie. En fiskermand havde problemer med et berusende lugtproblem, derfor henvendte han sig til sine gode venner som er videnskabsmænd. To videnskabsmænd og to iværksættere, smeltede hovederne sammen – og sådan fik de skabt firmaet der i dag er en stor succes. Bedste anbefalinger herfra.

The neutralizer


# Pollinator
På grund af manglende god hash i alle kaffebarer begyndte Mila at lave sit eget hash. Hun fik ideen til pollinator en nat foran sin tørretumbler. Denne ide skulle vise sig at være god, for i dag er pollinator en anerkendt og dygtig virksomhed, der producere extractions udstyr. Vi sender vores varmeste anbefalinger til Pollinator.

Pollinator


# Culture Indoor
Blev etableret i 2002, og har siden da vokset sig kæmpe store, især på det franske marked og en stor del af det europæiske marked. CIS Laver nogle vildt fede produkter og har et stort og bredt udvalg. Super anerkendte i hele verdenen for deres produkter, lækre design og top kvalitet

Culture Indoor


#MiHa
Er en af vores Tyske leverandører, som har nogle rigtig fede kvalitets produkter. Miha sælger gro udstyr til private såvel som professionelle. Denne Tyske forhandler er en anerkendt og dygtig virksomhed, der blandt andet også producere deres eget udstyr. Vi sender vores varmeste anbefalinger til Miha. 

MiHa


#Secret Jardin
Er et verdens anerkendt firma som er kendt for deres kvalitetsprodukter. Især deres gro telte har de et stort og godt ry for, samt deres money fans. Vi giver vores bedste og pæneste anbefalinger i deres retning.

Secret Jardin


#ATAMI
Har været et kendt teknisk biologisk forsknings bureau siden 1997. I dag er flydende plantenæring, biostimulerende midler og substrater vigtige i livet hos både den erfarne og hobby producenten. For at imødekomme den stigende efterspørgsel har Atami sammensat det bedste til din afgrøde. Med deres store kundebase som har spredt sig over mere end 40 lande, har de formået at gøre sig anerkendte i den hydroponiske gro kultur. Vi giver vores pæneste anbefalinger til ATAMI.

ATAMI


#PLAGRON
Blev etableret i 1992 som en lille ormefarm der nu i dag er et førende internationalt firma, der sælger økologiske produkter af høj kvalitet over hele verden. Plagron hører til toppen af markedet, og har en bred vifte af substrater, gødninger og tilsætningsstoffer i god kvalitet for enhver dyrker. GorillaGrow giver hermed plagron de bedste anbefalinger.

PLAGRON


#SR Wholesale
Blev etableret i 2017 af Shai Ramsahai efter at have opnået et væld af industriel viden og erfaring som salgschef hos Royal Queen Seeds. Shai besluttede at starte sit eget engrossalg med en bred vifte af smarte butiks produkter. Shai er igennem årene blevet en Ven af GorillaGrow og vi giver ham vores allerbedste henvisninger og ønske om lykke.

SR Wholesale


# GroNest
Stof potter fra GroNest er geotextile potter i bedre kvalitet end en plast, keramik eller ler. Fremmer rodforgrening, der øger rodvæksten og rodmassen. Gronest Fabric potter tillader også luftning af beholderen og rodsystemet, der fremmer sundheden for gavnlige aerobe bakterier, som har brug for ilt for at overleve og blomstre. Denne beluftning er umulig i en fast beholder. Vi kan kun varmt anbefale GroNest.

GroNest


# Ugro
UGro er et mærke af Simply Organic, coco peat producent og leverandør. Virksomheden har været dedikeret til at levere fremragende vækstmedium til både nybegyndere og ekspert gartnere siden 2003. Deres produkter er blevet rost af kunder for deres konstante høj kvalitet. Deres kokos palme plantager ligger i Indien, langt væk fra kysten, i et salt fri miljø, og dermed garanterer et lavt EC-niveau i alle produkter. UGro har et udvalg af koko substrat af høj kvalitet, der er 100% organisk, biologisk nedbrydelig og miljøvenlig. Alle deres produkter er tørv frit, hvilket betyder at bruge UGro vil hjælpe dig med at reducere dit CO2-fodaftryk og bevare torv marker. Hermed vores bedste anbefalinger!

Ugro


# Superthrive
 I over 70 år har deres fødevareprodukt udviklet og vedligeholdt en unik placering i græsplæne- og have industrien, som ingen andre kan udfylde. De giver dig en vitamin opløsning, som giver næring til planter, producerer sundere og mere nærings fulde æbler, forhindrer og behandler plante stress og øger udbyttet. I Dr. John Thomson sidste årti af livet modtog han opfinder “Lifetime Achievement Award fra Lawn og Garden Marketing and Distribution Association”, der vidner for hans og anerkendelse i branchen.

Superthrive


# Grotek
Grotek’s næringsstoffer, et mærke af Greenstar Plant Products, har leveret producenter med kvalitets videnskab og ekstraordinære resultater i over 20 år. Deres højtydende produkter har fået tillid hos både hobby og kommercielle dyrkere over hele verden. Grotek har været en industriel pioner, der kombinerer vigtige organiske ekstrakter med mineralgødning, hvilket giver producenterne mulighed for at forbedre høstkvaliteten betydeligt. Bedste anbefalinger herfra.

Grotek


# ONA
ONA er et verdenskendt firma som har haft og stadig har stor succes i gartneri og i den hydroponiske branchen. ONA gel er et exceptionel lækkert produkt som fjerner lugtgener fra indendørs rum. ONA gel har eksisteret i mange år og i 1995 fik de “Eco Friendly Prisen”. Gode Anbefalinger herfra.

ONA


# MARS HYDRO
MARS HYDRO er et kinesisk Firma som laver kvalitets LED lys som er til overkommelige priser hvor de fleste kan være med. Dette Firma har formået at designe disse lamper i et lækkert og pænt design. Alle komponenter er højere standardkvalitet og sikre at bruge. Der er lavet Strenge kvalitetskontrol mindst 3 gange før frigivelse for hver forsendelse, defekt sats kontrolleres inden for 0,5%. Så vi kan varmt anbefale dette firma til LED elskere.

MARS HYDRO


# Vipar Spectra
Vipar Spectra er et Firma som laver lækkert kvalitets LED lys som er til at betale, til fornuftige priser hvor alle kan være med. VP LED Grow Lights er designet til at give højt niveau af PAR ideel til indendørs gartnerier fra peberfrugter til medicinske planter. Gennem mere end 10 års forskning og udvikling sammen med avanceret teknologi til passede De deres lys spektrum for at optimere plantevæksten og øge udbyttet, mens de bruger mindre energi og reducerer driftsomkostningerne sammenlignet med traditionelle gartneriteknologier. VP får gode anbefalinger her fra GorillaGrow.

Vipar Spectra


 # Vents
Vents er et firma med mange års erfaring med at tilbyde et bredt sortiment af moderne ventilationsudstyr, der leverer løsninger til ethvert behov for ventilation. Deres produkter er bemærkelsesværdige for dets høje kvalitet, afbalancerede specifikationer og overholdelse af europæiske og internationale standarder med hensyn til energieffektivitet, pålidelighed og sikkerhed, hvilket bekræftes af passende certifikater og afsluttede projekter over hele verden. GorillaGrow giver sine bedste anbefalinger.

Vents


#Spider-Farmer
Blev etableret i 2015, og siden da er de vokset sig til et anerkendt brand, med budgetvenlige produkter af høj kvalitet. Derfor har de tilfredse kunder over hele verden og er bestemt en spiller indenfor Led Grow Lights-industrien. Vores kunders har kun givet god respons på disse lamper. Derfor giver vi vores bedste anbefalinger.

Spider-Farmer