Om os
Vi er en rigtig gro shop.

Vi er En rigtig gro shop – Vores ide med at starte GG – GorillaGrow kom sig af, at vi som tidligere Gorillagroere havde enormt svært ved at finde den rette hjælp til alt der havde med groning at gøre, da der er super meget “woodo” viden i dette fag. Derfor går vi meget op i at informere vores kunder bedst muligt, og lære vores kunder at gro effektivt, da dette tog os mange år at lære.

Uden den rette hjælp, skulle vi lære af vores fejl, som nu har gjort os dygtige i vores felt. Vi  kan nu tilbyde konstruktive råd og hjælp, som ikke var tilgængeligt da vi startede med at gro i sin tid..

Vi sælger kun produkter som vi selv har prøvet at arbejde med i praksis, så derfor ved vi hvad der virker og hvad der ikke virker. Vi sælger/rådgiver ikke om produkter udfra de smarte beskrivelser på nettet, men netop udfra vores erfaringer og arbejde med dem.

Vi skiller os ud fra mængden fordi vi er rigtige groere som har groet i mange år, både stort og småt, og derfor kan vi give god kvalitets rådgivning.

Vi gør meget ud af at dele gro viden og information, så vi kan få flere og bedre groere derude. Hos os kan man tale om alt, Der er ikke nogle tabu emner hos os, og ingen spørgsmål er dumme.