Vi er en rigtig gro shop.

Vi er En rigtig gro shop! Vores ide med at starte GG – GorillaGrow kom sig af, at vi som tidligere growers havde enormt svært ved at finde den rette hjælp og viden, til alt det der havde med groning at gøre.

Om os

Mange år i branchen.
Uden den rette hjælp, måtte vi lære af vores fejl. Dette har gjort os dygtige i vores felt. Vi kan derfor tilbyde konstruktive råd og hjælp, som ikke var tilgængeligt da vi startede i sin tid. Vi går meget op i at informere og rådgive vores kunder bedst muligt, samt at lære vores kunder at gro effektivt. Det har taget os mange år at lære alt det vi kan i dag. Med vores efterhånden 10 år i branchen har vi en del erfaring, og den deler vi gerne ud af. Man er altid velkommen til at komme forbi til en uforpligtende samtale om groning. Uanset hvad man dyrker, eller hvordan man dyrker.

Vores koncept.
Vi har valgt kun at sælge produkter som vi selv har prøvet at arbejde med i praksis. På den måde kan vi 110% stå inde for alle vores produkter, og så ved vi hvad der virker og hvad der ikke virker. Vi hverken sælger eller rådgiver om produkter udfra de smarte beskrivelser på nettet, men netop udfra vores erfaringer og arbejde med dem. Dette har adskillige gange vist sig at være en fordel, især for vores kunder som sætter pris på vores ærlighed og viden om de forskellige produkter.

Vi skiller os ud fra mængden. 
Vi er unikke og anderledes fra mange andre, netop fordi vi er tidligere growers. Vi har tidligere groet i mange år, både stort og småt. I telte, hjemmebyggede telte, i lagre, i huse, i lejligheder, kældre og skabe – Ja, you name it ! Vi har gjort det hele. En anden ting er også at vi er ærlige omkring vores produkter. Vi vil ikke bare sælge vores kunder hvad som helst, for at få et salg i hus. Vi ønsker faktisk at vores kunder går glade og tilfredse ud af butikken, med de bedste produkter til deres bestemte formål.